Pro základní funkčnost a zpříjemnění používání webu využíváme soubory cookies. Nastavení cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Úvod » LÉČENÍ; LÉČITELSTVÍ; ZDRAVÍ » Wilcox, Joan Parisi: MISTŘI ŽIVÉ ENERGIE


        

Wilcox, Joan Parisi: MISTŘI ŽIVÉ ENERGIE

Mystický svět peruánských indiánů Q´ero

img

 

Skladem: 1,00 ks
Číslo produktu: ISBN 80-7205-215-2
Kvalita: výtečná
Nakladatel: Pragma
Rok vydání: 2004
EAN kód: 9788072052158
Původní MOC Kč 240 (€ 9,84)
Cena:
Kč 247 (€ 10,13) ( neplátce DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Peruánští Indiáni Q´ero, známí jako "uchovatelé starých znalostí", jsou nejrespektovanějšími mystiky z pomezí jižních a středních And. V roce 1996 cestovala Joan Parisi Wilcox do And a podařilose jí zaznamenat tajemství kawsary pacha, multidimenzionálního světa živé energie, na základě intenzivních rozhovorů se šesti q´eroskými paqos, mistry starých duchovních tradic Peru.

Q´ero jsou známí tím, že zachovali duchovní tradici Inky v čistší formě než kterákoliv jiná domorodá populace And. Do hloubky jdoucí rozhovory, uvedené v této knize, reprodukují přímá slova těchto mistrů, takže čtenáři mohou sami objevit způsob myšlení a cítění těchto lidí. Některé kapitoly se soustřeďují na práci s mesou, andskou formou medicínského váčku, a její použití jako kanálu léčebných  energií přírody. Mesa se nazývá "oheň srdce", protože představuje nejjemnější energii - energii soucitu - kterou paqo pěstuje během své cesty na posvátné stezce. Andský paqo poskytuje návod,jak mesu vyrobit, jak ji aktivovat a jak s ní pracovat, a Wilcox přidává další praktická cvičení, která ukazují, jak můžeme využívat sílu andské duchovní tradice v našem vlastním životě.


AUTOR: Joan Parisi Wilcox

ORIGINÁL: Masters of the Living Energy

PŘEKLAD: Jiří a Marie Kleňhovi

VAZBA: měkká - paperback - brož

POČET STRAN: 351

PŮVODNÍ CENA: Kč 240,-

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: